rohda raalte a2 is kampioen

Ook buiten het voetballen om was de sfeer in A2 altijd goed met wekelijkse nabesprekingen in de kantine en een memorabel tussentijds teamfeest. Dat zag je terug in de resultaten. A2 versloeg beide directe concurrenten voor de eerste plek en werd zodoende ongeslagen kampioen.

Na de kampioenswedstrijd was er de feestelijke huldiging bij Rohda, maar dat was nog niet genoeg. Na de laatste wedstrijd van het seizoen hadden de sponsoren van het team, VD&P Juristen, Fysio Therapie Salland, Salland Centraal en Uitzendbureau Salland, heimelijk een feest georganiseerd bij de Gouverneur in Raalte. Het hele team, met ouders, werd daar na de wedstrijd verwacht en kreeg op kosten van de sponsoren te eten en te drinken. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.