rohda en marienheem knokken voor promotie in nacompetitie

Voor Rohda Raalte is de weg naar promotie bijzonder lang. Liefst vier hordes moet de ploeg van trainer Frank Tempelman dit jaar nemen. Inmiddels is de ploeg halverwege die missie. Afgelopen week won Rohda van zowel NEC (2-1) als SWZ Boso Sneek (1-2).

Het volgende obstakel is Alcides. De ploeg uit Meppel zat in het seizoen 2016/2017 nog in dezelfde competitie als Rohda Raalte en speelde afgelopen jaar in de noordelijke eerste klasse. Het duel tussen Alcides en Rohda wordt zondag gespeeld op Sportpark Ezinge in Meppel en begint om 14.00 uur. Bij winst plaatst Rohda Raalte zich voor de finale van de nacompetitie. De tegenstander is dan de winnaar van het duel tussen R.K.V.V. DEM uit Beverwijk en VOC uit Rotterdam.

Mariënheem
In Mariënheem hopen ze voor het eerst sinds het seizoen 1994/1995 terug te keren naar de Vierde klasse. Nog twee overwinningen is de ploeg van trainer Dave Kok verwijderd van een promotiefeest. Na de overtuigende 4-1 overwinning op Vosta van afgelopen zondag, staat nu een uitduel tegen Sportlust Vroomshoop op het programma. Bij winst volgt op 17 juni een finaleduel tegen Diepenheim of SVV’91.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.