recreanten volleybalvereniging de hooiberg blij met nieuwe sponsoren

Volleybalvereniging De Hooiberg is dan ook erg blij dat wederom een groot aantal nieuwe sponsoren zich heeft gemeld voor sponsoring van de wedstrijdtenues van het nieuwe recreantenteam.

Trots op sponsoren en behaald resultaat
Ripperda Tweewielers, Prolac auto- en industrielakken, Image Sign, 4 People, Michel Bosman Dienstverlening en Huub Kappert tuinaanleg en tuinonderhoud pronken op het wedstrijdtenue van de dames. Na een paar maanden training begonnen de recreanten in september aan de competitie. Met succes. Gehuld in het nieuwe tenue sloot het team hun eerste jaar als kampioen af.

Gezocht: nieuwe trainers
Naast het vinden van sponsoren heeft een snelgroeiende vereniging als VV De Hooiberg met nog een andere uitdaging te kampen. Namelijk het vinden van trainers. Mochten er mensen zijn die het leuk vinden om bij de volleybalvereniging in Olst training te geven, mogen zij zich melden bij het bestuur van VV de Hooiberg via vvdehooiberg@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.