plaatselijk belang haarle dreigt om te vallen

Plaatselijk Belang Haarle is al ruim vijftig jaar actief in het dorp om de belangen te behartigen van de inwoners. Dit doen ze o.a. door middel van de ingangen die het heeft bij de gemeente Hellendoorn. Met het gewijzigde politieke beleid wordt Plaatselijk Belang Haarle inmiddels gezien als serieuze gesprekspartner voor lokale aangelegenheden.

Plaatselijk Belang Haarle faciliteert de lokale subsidieaanvragen en heeft diverse werkgroepen onder zich, zoals de werkgroep Groenbeheer Dorp en de Werkgroep Groen Buiten. Daarnaast probeert zij in allerlei vraagstukken die gaandeweg het jaar voorbij komen, het belang van Haarle te behartigen. Denk aan de problematiek rondom de N35 en de aanvliegroutes voor Lelystad.Plaatselijk Belang heeft daarbij regelmatig contact met de gemeente en met andere dorpen.

De belangengroep zoekt enthousiastelingen die drie tot vier keer per maand actief willen zijn als bestuurslid. Daarnaast zijn er mensen nodig voor de werkgroepen Wonen, Verkeer en Duurzaamheid. Heb je interesse? Neem dan contact op met johndisselhorst@haarle.com of bel naar 0548-654599. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.