personenauto botst achterop vrachtwagen op de a1 bij holten

Dat meldt RTV Oost.

Er zaten vijf mensen in de auto, twee mannen en drie kinderen. Volgens een ooggetuige is een kind uit de auto geslingerd. Een van de mannen en een kind zijn zwaargewond naar het ziekenhuis in Enschede gebracht, de andere man en twee kinderen met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Deventer.

Enorme ravage
Door de enorme ravage was de A1 van Apeldoorn richting Hengelo van half twaalf tot kwart over drie ’s nachts afgesloten tussen afrit Bathmen en afrit Markelo. De bergingswerkzaamheden en het politieonderzoek namen geruime tijd in beslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.