Home / Algemeen / n348 tussen luttenberg en lemelerveld gaat dicht

n348 tussen luttenberg en lemelerveld gaat dicht

Tijdens de afsluiting wordt er een tijdelijke voetgangersbrug over de N348 bij Restaurant de Lantaren geplaatst en het dek voor de tunnel bij de Oude Twentseweg. Voor de komst van de tunnel worden in dat weekend ook de damwanden geheid. Bij de kruising Lemelerveld Zuid wordt een nieuw asfalt en extra rijstroken gemaakt. 

Hinder en omleidingen
Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en visa versa is niet mogelijk. De aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld zijn gedurende de afsluiting wel beschikbaar en Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen. Het restaurant De Lantaren is tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar.

De aangrenzende parallelwegen tussen Lemelerveld en Luttenberg zijn gedurende deze periode ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden van de parallelwegen kunnen hun woning gewoon bereiken. Er worden verkeersregelaars ingezet om sluipverkeer tegen te gaan. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Deze routes staan op de website van de provincie Overijssel. Houdt rekening met extra reistijd.

De bus rijdt op vrijdag 15 juni over de parallelweg. Hierdoor kan er een beperkte vertraging in de dienstregeling ontstaan.

De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten. De ontwikkelingen kunnen gevolgd worden via volg Facebook: www.facebook.com/n348raalteommen

Lees ook

Herman Engberink na verkiezingen niet terug als wethouder

OLST-WIJHE – Herman Engberink is na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 niet beschikbaar voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.