Home / archiefcentraal / midzomernachtkamperen in heino

midzomernachtkamperen in heino

Het programma begint om 17.00 uur met het opzetten van tenten en het oppompen van de luchtbedden. Daarna staat discozwemmen op het programma en kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren op speeltoestellen en een luchtkussen. Een snackwagen zorgt ervoor dat alle kinderen de lange avond goed doorkomen. ’s Avonds kan de jeugd kiezen uit een partijtje voetbal, volleybal en tafeltennis. En er is nog een leuk spel. Zondagmorgen gaan de kinderen eerst lekker plonsen in het zwembad en kunnen daarna genieten van een lekker ontbijt.

Kinderen van groep 5 t/m 8 die in bezit zijn van een zwemdiploma kunnen zich vanaf maandag opgeven via de website van www.vriendenvandetippe.nl. Ieder kind dient apart aangemeld te worden via het aanmeldformulier.

Bij het aanmeldformulier staat ook een link naar de lijst met accessoires die je verplicht mee dient te nemen zoals tent, luchtbed, slaapzak, kussen, warme pyjama, zwemkleding, handdoek, zaklamp, toilettas, medicijnen, sokken en schoenen. Het tarief voor het Midzomernachtkamperen is 4 euro voor kinderen met een zwemabonnement en6 euro zonder abonnement. Betaling is uitsluitend contact bij binnenkomst op 7 juli aan de kassa. Om alles in goede banen te leiden kunnen maximaal 110 kinderen kamperen. 

Lees ook

Openingsweekend Maïsdoolhof in Lemelerveld

LEMELERVELD – Het Groot Sallands Maïsdoolhof bij Op Ons Boerenerf in Lemelerveld gaat op zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.