Home / archiefcentraal / medailleregen voor sallandse sportploeg op special olympics

medailleregen voor sallandse sportploeg op special olympics

De Sallandse Sportploeg bestond uit SV Raalte (Voetbal), Wijhe’92 (Voetbal), Wijhe’92 (Handbal) en Hera’11 (Zwemmen). Van de 25 gewonnen medailles kwamen er 24 uit het zwembad. Daarnaast wonnen de handballers een zilveren plak.

“We hebben samen een fantastisch evenement mogen beleven”, blikt de ploeg terug. Op vrijdag was er op de Vijverberg in Doetinchem een grandioze openingsceremonie onder leiding van Erben Wennemars en Erik Hulsebosch. Tijdens de openingsceremonie werd de vlag gehesen en de vlam ontstoken. Het feest was compleet met een optreden van Gerard Joling. Op de zaterdag en zondag vonden de wedstrijden plaats. Bij terugkomst bij de Leeren Lampe in Raalte volgde een warm onthaal van de fans.

Lees ook

Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

RAALTE – Laurens Knippenborg zal ook in het seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer verbonden blijven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.