Home / archiefcentraal / luttenberg klaar voor wandeldriedaagse

luttenberg klaar voor wandeldriedaagse

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig 3,50 euro voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Volwassenen betalen 5 euro. Eén of twee dagen meelopen, mag ook natuurlijk. Onderweg treffen de lopers een post aan, waar een gezonde versnapering wacht.

Wie alle dagen heeft meegelopen, ontvangt een blijvende herinnering. Inschrijven kan ook op de avonden zelf nog. Voor meer informatie en vragen kan men bellen met Irma Schoorlemmer via 06-13110326 of mailen naar info@sporthalluttenberg.nl.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.