Home / archiefcentraal / line up voor witte venne festival rond

line up voor witte venne festival rond

Foto: Reimert Fotografie

Het Witte Venne Festival wordt georganiseerd door Erwin Nyhoff, Paul Ruiter en Berrie Jansen, allemaal uit Heeten en omgeving. Nyhoff droomde van een eigen festival. Aangezien Paul elk jaar een groot verjaardagsfeest organiseerde bij zijn woning in het buitengebied van Heeten (in het Witte Venne), besloten ze dat te combineren. “Nu, een jaar na de eerste editie, waar 550 man op afkwam, mogen we wel stellen, dat het een prettig uit de hand gelopen verjaardagsfeestje is geworden!” Het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend gebeuren van te maken. De drie organisatoren hopen dit jaar duizend bezoekers te verwelkomen.

Aanvang is om 19.30 uur. De locatie is te vinden aan de Witteveensweg 4 in Heeten. Kaarten à 17,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.wittevenne.nl. Op de dag zelf aan de kassa kosten kaarten 20 euro.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.