line up voor witte venne festival rond

Foto: Reimert Fotografie

Het Witte Venne Festival wordt georganiseerd door Erwin Nyhoff, Paul Ruiter en Berrie Jansen, allemaal uit Heeten en omgeving. Nyhoff droomde van een eigen festival. Aangezien Paul elk jaar een groot verjaardagsfeest organiseerde bij zijn woning in het buitengebied van Heeten (in het Witte Venne), besloten ze dat te combineren. “Nu, een jaar na de eerste editie, waar 550 man op afkwam, mogen we wel stellen, dat het een prettig uit de hand gelopen verjaardagsfeestje is geworden!” Het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend gebeuren van te maken. De drie organisatoren hopen dit jaar duizend bezoekers te verwelkomen.

Aanvang is om 19.30 uur. De locatie is te vinden aan de Witteveensweg 4 in Heeten. Kaarten à 17,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.wittevenne.nl. Op de dag zelf aan de kassa kosten kaarten 20 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.