leden vechtsportschool tabonon actief in thailand

De twaalf leden trainden onder de vlag van Tabonon op het Thaise eiland Ko Samui. Een tropisch eiland, zo’n 500 kilometer ten zuiden van Bangkok. Twee weken lang trainden en verbleven de leden bij Superpro Samui, een thaiboks-trainingskamp waar ook een aantal van Nederlands beste vechters trainden (zoals Alistair Overeem en Faldir Chahbari).

De wedstrijd verliep goed voor Ahmad Gholamzadeh. De wedstrijd zou gevochten worden in vijf rondes van drie minuten, maar werd al in de eerste ronde door Ahmad beslist. Hij won na anderhalve minuut in de eerste ronde op knockout met een hoekstoot en een opstoot. Een mooie overwinning dus.

De reis werd geïnitieerd vanuit Tabonon, maar werd geregeld door de deelnemende leden zelf. Zij werden tijdens de reis begeleid door Tabonon-eigenaresse Hanieh Kamran. “Het was mijn droom om leden van mijn sportschool mee te nemen naar Thailand. Als 19-jarig meisje heb ik er zelf getraind en een wedstrijd gevochten. Dat was een prachtige ervaring die ik mijn leden ook graag een keer wilde bieden. Als leraar wil ik mensen dingen leren en wil ik ze kansen en mogelijkheden bieden, waar dan ook. De reis naar Thailand was het prachtige resultaat hiervan.”

Thailand is het land waar de oorsprong van het kickboksen ligt: een prachtige locatie voor de leden dus om ervaring en kennis op te doen en zichzelf te verbeteren. Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) bestaat in 2018 vijftien jaar en is een van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto ‘Vechtsport voor iedereen’. In september 2017 opende de derde locatie van Tabonon in Raalte, naast de twee locaties in Stadshagen en Diezerpoort in Zwolle. Tabonon biedt kickboks-, MMA- en bokslessen aan. Daarnaast wordt er ook yoga, krachttraining en personal training gegeven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.