kinderkerk in pauluszaal raalte

Het gaat deze keer over dromen uitleggen, iets dat Jozef goed kan. Zo probeert hij anderen te helpen om de boodschap, die God in de droom legt, te begrijpen. Want dromen, zo zegt Jozef, vertellen iets over God.

De aanwezigen gaan samen zingen, bidden, kaarsjes branden en nog meer. Iedereen mag een houdbaar product meenemen. Die worden verzameld in een collecte en zorgen ervoor dat de producten bij gezinnen komen die dat nodig hebben.

De Kinderkerk start op 24 juni om 11.00 uur. Ouders die nog vragen hebben kunnen mailen naar kinderkerkraalte@gmail.com of kijken op staging2.parochieheiligkruis.nl/kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.