kickbikedagen bij buitencentrum

 De start is bij het Buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. Er liggen meerdere GPS-routes klaar (in lengte variërend van 4 tot 6 km). Elke dag zijn er twee starttijden (10.30 tot 12.00 uur en 13.00 tot 14.30 uur). Staatsbosbeheer zorgt voor kickbikes. De deelnamekosten bedragen 16,25 euro (jeugd tot en met 12 jaar 15,25 euro). Voor de volwassenen die deelnemen aan de kickbike tour wordt 1 euro p.p. afgedragen aan Support for Nature. De prijzen van het kickbiken zijn inclusief een knapzakje met huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Men kan gratis parkeren tegenover het buitencentrum. Zie verder voor opgave staging2.buitencentrumsallandseheuvelrug.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.