kaartverkoop openluchtspel wesepe gestart

De acteurs brengen het stuk ‘Doar zit muziek in’, speciaal voor deze locatie geschreven door regisseur Gerard Willemsen. Ook de band Impuls verleent haar medewerking aan dit spel.

Het humoristische toneelspel handelt over een machtsstrijd tussen de koster en de café-eigenaren. En dan krijgen ze op het plein ook nog eens te maken met hangjongeren en –ouderen. Ondertussen razen verschillende ‘vreemde’ voertuigen voorbij. De voorstelling op zaterdagavond begint om 20.00 uur; die op zondagmiddag om 14.00 uur. Tempo en Jong Wesepe raden aan om op tijd kaarten te kopen. Deze zijn verkrijgbaar via staging2.openluchtspektakelwesepe.nl en bij Bakkerij Van Rijssen in Wesepe. Kaarten kosten tien euro (kinderen tot en met twaalf jaar half geld).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.