Home / archiefcentraal / inschrijven rommelmarkt xxl en brocante markt wiejese diekdaegen

inschrijven rommelmarkt xxl en brocante markt wiejese diekdaegen

Het is 25 jaar gelden dat de huidige Diekdaegen het levenslicht zagen, dus een mooi moment voor iets extra’s.  Naast de bekende Rommelmarkt XXL zijn er dit jaar standwerkers die strijden om de eer van beste Wiejes Standwerker. Daarnaast wordt er een brocante markt georganiseerd rondom de Nicolaaskerk. Verkopers van brocante spullen en mensen die op de rommelmarkt willen staan, kunnen zich aanmelden. De markt heeft 150 marktplaatsen en vormt een lint van bijna een kilometer vanaf de Wijhese Molen tot aan de activiteiten in park Wijhezicht. Alle informatie is te vinden op site www.diekdaegen.nl. Hier kan ook het inschrijfformulier gedownload worden. 

Lees ook

Filmhuis Heino weer van start

HEINO – Het Filmhuis in Heino gaat op vrijdag 10 september weer van start. Die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.