infoavond over terminale zorg bij de cirkel

Vrijwilligers uit de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte zijn daarbij onmisbaar. De huidige vrijwilligers staan dag en nacht klaar in het hospice in Raalte, maar ook in de regio bij de mensen thuis, zeven dagen in de week. Het soepel laten lopen van deze organisatie met slechts enkele beroepskrachten vereist ook de nodige coördinatie en organisatie. Extra hulp bij het waarnemen van deze coördinerende en organisatorische taken kan Stichting De Cirkel daarom ook goed gebruiken. Organisatorische talenten en handige doeners zijn daarom ook zeer welkom. Er wordt gestreefd naar diversiteit wat betreft leeftijd en geslacht. Vooral mannen en jongeren, die nog relatief weinig vrijwilliger zijn bij de Cirkel, zijn daarom erg welkom. Aanvang is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.