Home / archiefcentraal / historische wandeling in wijhe

historische wandeling in wijhe

Onderweg is er onder andere aandacht voor de ‘mölle van Iesseldiek’, de molen aan de Stationsweg. Aansluitend is het nog mogelijk om een kijkje te nemen in de Nicolaaskerk, die in de zomermaanden op zaterdag geopend is en waar vrijwilligers klaar staan om meer over de kerk te vertellen.

Deelname aan de wandeling kost 2 euro (kinderen tot 16 jaar 1 euro). Leden van de Historische Vereniging mogen gratis mee. Wel opgave vooraf (uiterlijk vrijdagavond) via tel. 0570-522527 of 0570-522492. Mailen mag ook: wim.oosterink@planet.nl of rikikleinwoolthuis@kpnmail.nl.

Lees ook

Open Tuinenweekend van Groei en Bloei

REGIO – Negen leden van Groei en Bloei afdeling Salland stellen op zaterdag 10 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.