historisch festival in luttenberg

Op het festivalterrein zijn ruim 250 oldtimer landbouwtrekkers, auto’s, vrachtwagens, brommers en specials aanwezig. het festival behoort tot de top van oldtimer festivals in Overijssel.

De entreeprijs is 5 euro per persoon inclusief bezichtiging van het museum.
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Op het festivalterrein en in het roggeland ernaast worden demonstraties gegeven met historische landbouwwerktuigen. Ook verschillende stationaire motoren staan te sissen en te pruttelen.
In de Tiroler hut is er regelmatig live muziek van het koor Germania uit Heeten en na de middag verzorgt het trio Höllenboer uit Luttenberg een uniek optreden.

Rond het middaguur maken de oldtimers een toertocht door de omgeving van Luttenberg. Een unieke gelegenheid om deze voertuigen in beweging te zien en de pruttelende geluiden horen.

Verdere activiteiten zijn: onder andere het racen met radiografisch bestuurbare auto’s, balanceren van trekkers op een grote wip, er is een hoefsmid aan het werk en bezoekers kunnen een ritje maken met een koetsier in een rijtuig. Er is een gezellige braderie en kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen met de ‘trekker-slép’ (op een sleepmat achter een tuinbouwtrekker) of naar de actieve kinderopvang onder professionele begeleiding van ’t Schanebroekie.

Voor meer informatie en het laatste nieuws: staging2.delaarman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.