Home / Algemeen / herman reimert vrijwilliger van de maand

herman reimert vrijwilliger van de maand

Een beetje overrompeld laat Herman weten dat dit echt niet nodig is. “Ik doe het met plezier hoor”, zegt hij lachend. Het is wel 20 jaar geleden dat Herman als vrijwilliger bij de vereniging kwam. Zijn eerste klus was sproeien, daarna volgden nog vele andere hand- en spandiensten. Beheer van hindernismateriaal, parkeren bij wedstrijden, parcoursbouw, bodem egaliseren; het zijn allemaal klussen waarmee Herman zich bezighoudt. Als twintiger was Herman zelf ook actief in de paardensport, maar pas vele jaren later, toen zijn schoondochter die paard rijdt in de familie kwam, raakte hij weer betrokken bij de vereniging. Ditmaal dus als vrijwilliger. Herman vertelt dat hij met veel plezier klussen bij Paardensport Heeten doet. “Er gaat een hoop tijd in zitten, maar het is mooi dat ik het niet alleen hoef te doen!” zegt hij. Want juist de samenwerking met de andere vrijwilligers en samen een bakkie koffie drinken, maken het heel fijn om te doen!

Lees ook

Wim en Annie Kuttschruitter 65 jaar getrouwd

HEINO – Burgemeester Martijn Dadema ging vorige week zondag op de koffie bij Wim en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.