Home / archiefcentraal / grote vangst bij verkeerscontrole lemelerveld

grote vangst bij verkeerscontrole lemelerveld

Een groot aantal voertuigen is aan de kant gezet omdat zij opvielen door hun gedrag of omdat er mogelijk iets mis zou zijn met hun voertuig. De politie betrapte achttien automobilisten op het gebruik van een telefoon tijdens het rijden. Twaalf bestuurders kregen een proces-verbaal omdat zij geen gordel droegen. 

Er werd één bestuurder aangehouden, omdat hij nog een sanctie van maar liefst 94.000 euro open had staan. Omdat deze bestuurder dit niet kon betalen, werd hij overgebracht naar het cellencomplex te Zwolle. Daar moet hij een gevangenisstraf van 330 dagen gevangenisstraf uitzitten. De Belastingdienst nam tijdens deze controle vier voertuigen in beslag. Daarnaast hebben zij voor ruim 14.000 euro aan achterstallige betalingen geïnd.

In totaal werden er tijdens deze grootschalige controle 52 bekeuringen uitgedeeld. 

 

 

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.