Home / archiefcentraal / gb cda en vvd praten over college in raalte

gb cda en vvd praten over college in raalte

"Het betrof een eerste verkennend gesprek", aldus Kiekebosch. "Het was een constructieve bespreking. De eindconclusie luidde dat de drie partijen voldoende ruimte zien de komende week de gesprekken voort te zetten."

Eerder deze week werd duidelijk dat onderhandelingen tussen GemeenteBelangen Raalte, CDA, D66 en PvdA op niets waren uitgelopenDe partijen konden het niet met elkaar eens worden, waarop formateur Kiekebosch met de fracties besloot deze onderhandelingen af te breken.

Lees ook

VVD Raalte trekt aan de bel over parkeerboetes

RAALTE – De VVD heeft aan het Raalter college van B&W vragen gesteld over parkeerboetes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.