feestelijke opening van nieuwe techniekhal bij landstede raalte

De nieuwe Techniekhal is midden op het terrein van Landstede MBO Raalte aan de Zwolsestraat 63A gebouwd, tussen de al langer bestaande Loonwerkhal en het Tivoli-complex. Nauwelijks zichtbaar vanaf de weg, maar dat is ook niet nodig, vindt directeur van de school Gerrard Vinke: “Het gaat om de mooie dingen die we hier nu kunnen gaan doen. Onze studenten Monteur mobiele werktuigen, Loonwerk en Veehouderij kunnen hier onder meer dankzij fantastische besturingstechniek en hydrauliek- en pneumatiekopstellingen van Festo hun skills, hun vakvaardigheden flink aanscherpen. We maken als school weer het verschil in opleiden in landbouwmechanisatie. Daarin is altijd veel werk in Salland en daarmee geven we een stevige invulling aan onze regionale verantwoordelijkheid.”

De nieuwe techniekhal en zijn inrichting zijn mede tot stand gekomen door een uitstekende samenwerking van de school met de technische bedrijven in de regio. Zo moet het ook, vindt Vinke: “Samen bereiden we de studenten optimaal voor op de beroepen van morgen en overmorgen. Dat is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid en ons gezamenlijk belang.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.