eerste stoppelkidsrally meer dan geslaagd

De dag begon bij het Deventer Ziekenhuis, waar het gezelschap, rijders, vrijwilligers, gasten, sponsoren, kinderen en ouders, welkom werd geheten door Gita Gallee, bestuursvoorzitter van het Deventer Ziekenhuis. Na een gezamenlijk ontbijt vertrokken de auto’s. In Luttenberg mochten ze even vol gas op een speciaal voor de gelegenheid afgezet stuk circuit.

“Ik voel me net Max Verstappen”, zei de een. Een ander schrok zelfs een beetje van de vrijkomende pk’s. “En ook de grote kinderen genoten”, stelt Rob. Vlak voor de aankomst in Raalte mochten de kinderen nog even overstappen in andere sportwagens. De nieuwe McLaren F1 (Superserie 720; 350.000 euro schoon aan de haak), die die dag zijn debuut maakte op de Nederlandse wegen bleek daarbij de favoriet. In de Raalter promenades werden de auto’s en de kinderen onthaald met een haag van publiek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.