eerste editie van wit canvas uitverkocht

Foto: Jan Amse

et programma begint om 17.00 uur met muziek van De Geldwolven. Daarna volgt een bourgondische maaltijd aan lange tafels. Aansluitend start een gevarieerd programma met optredens van verschillende theater-, dans- en muziekacts. Daarnaast zijn er, verspreid over het terrein, allerlei exposities op het gebied van schilder-, beeldende-, dicht- en filmkunst. Ook op culinair gebied is er genoeg nieuws te ontdekken!
“Kleinschaligheid betekent geen grote mensenmassa en geen keuzestress. En dat allemaal in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer met meer dan genoeg tijd om alles te bekijken. Dát is het doel”, zo stellen Alette en Irmgard.

Voor meer informatie en de laatste kaarten zie staging2.witcanvas.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.