Home / archiefcentraal / eerste editie van wit canvas uitverkocht

eerste editie van wit canvas uitverkocht

Foto: Jan Amse

et programma begint om 17.00 uur met muziek van De Geldwolven. Daarna volgt een bourgondische maaltijd aan lange tafels. Aansluitend start een gevarieerd programma met optredens van verschillende theater-, dans- en muziekacts. Daarnaast zijn er, verspreid over het terrein, allerlei exposities op het gebied van schilder-, beeldende-, dicht- en filmkunst. Ook op culinair gebied is er genoeg nieuws te ontdekken!
“Kleinschaligheid betekent geen grote mensenmassa en geen keuzestress. En dat allemaal in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer met meer dan genoeg tijd om alles te bekijken. Dát is het doel”, zo stellen Alette en Irmgard.

Voor meer informatie en de laatste kaarten zie www.witcanvas.nl.

 

Lees ook

Uitagenda

Woensdag 4 augustus Wesepe Het Wapen van Wesepe 18.30-19.00 uur Start wandeldriedaagse Labor Donderdag 5 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.