dru yoga en bellybalance in broekland

Dru Yoga is een vorm van yoga; bellybalance bestaat uit een combinatie van bodybalance en bellycdance. Iedereen kan meedoen. Ervaring of conditie s niet nodig. De middag wordt afgesloten met hapjes en drankjes. De workshop vindt plaats in de houten schuur op het terrein van Wout en Mireille Groot Koerkamp aan de Van Dongenstraat 33 in Broekland. Inloop is tussen 13.15 en 13.30. Het programma eindigt rond 17.00 uur. De deelnamekosten bedragen 20 euro, maar mocht de portemonnee tekort schieten, dan valt over minder ook te praten. Graag even vooraf aanmelden bij Mireille Groot Koerkamp: mireille@grootkoerkamp.net.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.