dorpslintjes voor betrokken haarlenaren tijdens feest

“We hoeven er niet eens over na te denken, dit doen we over vijf jaar weer”, stelt woordvoerder Nick Bloeme dan ook. De inwoners van het dorp kodenn zelf mensen/organisaties nomineren in verschillende categorieën. Daarbij lag de focus op de afgelopen vijf jaar. De drie hoogst geclassificeerde genomineerden per categorie gingen door naar de finale. In totaal werden er 1152 stemmen uitgebracht.

In de categorie Media ging de prijs naar John Disselhorst (voor zijn activiteiten als media-ambassadeur van Haarle); Stichting Dorpshuis Haarle won in de categorie Stichting/vereniging/groep (voor haar inspanningen om een nieuw Dorpshuis te realiseren bij de sporthal); Coen Schrijver en Lisanne Mars van de Droadnagel wonnen in de categorie Bijzondere initiatieven (voor de enthousiaste manier waarop ze Haarle weer een echte dorpskroeg gaven); Motorcrosser Heiki Laing kreeg het lintje in de categorie sport en Vrijwilliger van het lustrum werd Hennie Reimert (die onder andere als vrijwilliger het beheer van de sporthal op zich heeft genomen). Een extra huldiging was er voor mantelzorgster Hetty Klein Heerenbrink. Haar man is al jaren ernstig ziek en Hetty staat altijd voor hem klaar. 

De rest van het feest verliep ook zeer goed. De inschrijving voor de pubquiz op vrijdag kon enkele weken geleden al na vijf minuten gesloten worden, omdat al honderd teams zich hadden ingeschreven. Vrijdagavond was het dus lekker druk. De zaterdagavond trok zelfs driehonderd bezoekers meer dan vorig jaar en ook op zondag was het volle bak op het terrein. De tent bleef grotendeels leeg, iedereen koos voor een plekje op het grote terras. Nick: “Ik durf rustig te zeggen dat dit het beste Haarles Feest was van de afgelopen tien jaar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.