Home / archiefcentraal / dagtrip van carinova en tcr tours

dagtrip van carinova en tcr tours

De twee topgolfers van Hooge Graven, Amber Bruins en Rick Slot, gaan de uitdaging aan om een golfmarathon te spelen. Vanaf vijf uur in de ochtend gaan zij maar liefst 100 holes golfen. Gesponsord door familie, vrienden en kennissen halen zij per hole geld op voor kankeronderzoek.

Andere leden dragen bij aan het goede doel door het kopen van starttijden of inschrijving voor een speciale wedstrijd. Ook niet-golfers kunnen het goede doel steunen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan een proefles (clinic). Opgeven kan door een mail te sturen naar golf4lifeommen@hotmail.com, maar ook ter plekke op de dag zelf. Ook is er volop gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen en voor kinderen is er een springkussen.

Het programma eindigt rond 21.30 uur met een warm onthaal voor de twee marathongolfers.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.