college werkt mee aan woning naast dert13n

Het gaat om een stuk grasland dat in het bestemmingsplan Heeten (vastgesteld door de gemeenteraad op 20 juni 2013) een wijzigingsbevoegdheid naar de woonbestemming voor één vrijstaande woning heeft gekregen. “De eigenaren van het perceel hebben gevraagd om hier een woning te bouwen”, zo stelt de gemeente. “Er zijn geen beletsels die deze ontwikkeling in de weg zouden kunnen staan. De eigenaren hebben inmiddels een rondgang in de buurt gemaakt waaruit niet is gebleken dat er bezwaren zijn.” Ook is er contact gezocht met de eigenaar van het achter het perceel gelegen grasland. Dat zal gewoon bereikbaar blijven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.