cda jongeren bepalen koers verkiezingsprogramma

‘’Als jongeren denken we uiteraard mee over het provinciale verkiezingsprogramma’’ vertelt Bart Bouwman, voorzitter van het CDJA Overijssel. ‘’Het CDA biedt de kans en deze grijpen we met beide handen aan, op deze manier kunnen wij mede de koers van het CDA tot 2023 bepalen’’. Statenleden van het CDA zullen ook aanwezig zijn bij deze samenkomst. De jongeren spreken over verschillende provinciale thema’s zoals energie, openbaar vervoer en recreatie. ‘’Dit zijn belangrijke onderwerpen die invloed hebben op de jongeren, wij moeten juist innoveren en ons voorbereiden op de toekomst’’.

De CDJA50-barbecue is vrijdag 6 juli vanaf 19:00 uur op een boerderij in Kampen. ‘’Jongeren uit de hele provincie, van Twente tot de Kop van Overijssel, komen hier bij elkaar om bouwstenen aan te leveren voor het provinciale verkiezingsprogramma’’ zegt Bouwman. ‘’Er is een nieuwe generatie opgestaan binnen het CDA. Bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn maar liefst 1vijftien CDA’ers jonger dan 32 jaar gekozen, veel met voorkeursstemmen. Na het succes in de gemeenten willen we dit herhalen op provinciaal niveau.’’
Alle jongeren uit Overijssel die willen bijdragen aan het verkiezingsprogramma van het CDA zijn uitgenodigd. ‘’Het lijkt zonnig weer te worden, dus de barbecue wordt in ieder geval al een succes’’ vertelt Bart Bouwman enthousiast. ‘’We zijn wel een evenement op Facebook gestart om in te schatten hoeveel jongeren komen, dus meld je vooral aan!’’

Jongeren die graag mee willen denken en eten kunnen zich aanmelden via Facebook van CDJA Overijssel. Vrijdag 6 juli 2018 vanaf 19:00 uur zijn zij van harte welkom aan de Zwartendijk 2 in Kampen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.