Home / Algemeen / cda en vvd pleiten voor oplossen alle knelpunten in n35

cda en vvd pleiten voor oplossen alle knelpunten in n35

Tussen Zwolle en Wijthmen en tussen Wierden en Nijverdal wordt door het ministerie geld beschikbaar gesteld om de knelpunten op te lossen. Voor knooppunt Raalte is 50 miljoen beschikbaar om de veiligheid en doorstroming te verbeteren.

Maar tussen Wijthmen en Nijverdal blijft nog een aantal grote knelpunten over, zoals bij Mariënheem en Haarle. “Met het vooruitzicht dat de Staten extra geld beschikbaar gaan stellen voor de regiodeals, vinden we het van groot belang dat er voor de N35 aanvullende afspraken gemaakt gaan worden”, leggen Gert Brommer van de VVD en Bart van Moorsel van het CDA uit.

Lees ook

Fysiotherapeuten in Overijssel ontwikkelen speciaal ‘coronatraject’

Zo’n tachtig procent van de coronapatiënten krijgt milde tot matige klachten. Een ziekenhuisopname is soms …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.