Home / 112 / boetes uitgedeeld wegens fietsen in raalte centrum

boetes uitgedeeld wegens fietsen in raalte centrum

Volgens de gemeente Raalte zorgt fietsen voor overlast voor winkeliers en het winkelend publiek. Om de overlast aan te pakken gaat de gemeente Raalte samen met het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) en studenten van Landstede Zwolle aan de slag. 

Van dinsdag 12 juni tot en met zaterdag 30 juni wordt er alle dagen dat de winkels open zijn intensief gesurveilleerd door de buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) en student-boa’s van Landstede. De actie wordt in het najaar herhaald.

Lees ook

Snelheidscontrole op de N340

DALFSEN – Op zaterdag 28 november hield de politie een radarcontrole op de N340 nabij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.