belevingsfestival bij landstede raalte

De laatstejaars studenten Maatschappelijke Zorg zijn momenteel druk bezig met afstuderen, maar hier en daar vinden zij toch nog tijd om dit belevingsfestival te organiseren. “We doen het met zijn allen”, zegt Alieke Kruiper (21) uit Nijverdal, een van de organiserende studenten. “En als iedereen weet wat hij of zij moet doen, dan lukt het opnieuw om er een heel geslaagde dag van te maken. De ervaringen die vorig jaar zijn opgedaan, toen het festival voor het eerst werd georganiseerd, helpen ons daarbij dit jaar enorm.”

Thema 
Zoals gezegd is het thema ‘het Wilde Westen’. Verkleden als cowboy of indiaan mag dus. Van 09.30 tot 11.30 uur is er een prikkelarm feestje, met binnen en buiten betrekkelijk rustige activiteiten voor mensen die zich beter voelen bij minder prikkels, zoals ouderen of zwaarder verstandelijk beperkte mensen. ’s Middags van 13.30-15.30 uur gaat het festival door, dan in feestelijke sfeer gericht op de overige doelgroepen. De organisatie stelt aanmelden voor het festival op prijs.

U meldt zich aan door een mailtje te sturen naar festival.landstede@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.