basisschoolleerlingen uit haarle ontwerpen koeienkunstwerk

Alle honderdzestig leerlingen kregen uitleg over de opzet van het project. Vervolgens gingen ze allemaal hard aan de slag met het tekenen van koeien en kalveren. De kunstcommissie had uiteindelijk de moeilijke taak om uit die grote stapel tekeningen een koe en een kalf te selecteren. Uiteindelijk werden tijdens de spannende ochtend de winnaars bekendgemaakt. De tekeningen van Syen Bakker en Jesse van Santen werden uitgekozen. Beide leerlingen zitten in groep vier. 

De tekeningen werden gedigitaliseerd en uit dik cortenstaal levensgroot uitgesneden. Burgemeester Raven gaat samen met cultuurwethouder Van den Dolder en de ontwerpers Syen en Jesse op vrijdag 8 juni om 11.00 de onthulling verrichten. Deze zal plaatsvinden in het weiland van de Drietip in Haarle. Iedereen is van harte welkom bij deze feestelijkheden. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.