zomertennistoernooi in marienheem

Er wordt gedubbeld in kaartcompetitievorm, zodat deelnemers elke wedstrijd een andere tegenstander en medespeler hebben. Er wordt op tijd gespeeld en minimaal twee wedstrijden op een avond.

De vaste speelavond is vrijdagavond er wordt om 19:30 uur gestart. De exacte data worden bepaald op de eerste (info) avond. De eerste speelavond zal zijn op vrijdagavond 8 juni. Voor leden kost deelname 15 euro en voor niet leden 45 euro. 

Deelnemers krijgen een tijdelijke pas waarmee van 8 juni tot 8 september onbeperkt getennist kan worden, dus ook buiten het toernooi om. Het toernooi wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een gezellig etentje. TC Mariënheem zorgt voor goede tennisballen.

Meer informatie is te krijgen bij Michelle Kogelman (06 12 97 77 71) of Dennis Nijland (06 24 86 96 16).De informatieavond is voorafgaand aan de eerste speelavond en dat is op vrijdagavond 8 juni om 19:00 uur. De tennistrainer Tim zal enkele speelavonden aanwezig zijn voor nadere kennismaking.

Opgeven kan tot 3 juni door een e-mail te sturen naar Dennis Nijland: dennishakkert@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.