Home / archiefcentraal / zomeravondbridge bij laurels raalte

zomeravondbridge bij laurels raalte

Aanmelding kan maandagavond aan de zaal tot uiterlijk 19.15 uur. De drive start om 19.30 uur. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro per persoon, inclusief twee hapjes. Het maximumaantal deelnemende paren is 38. De groepen worden ingedeeld op speelsterkte. In elke groep zijn leuke prijzen te verdienen. Iedere bridger kan meedoen en hoeft dus geen lid te zijn van Bridge Liga Salland. Ook vakantiegangers in de buurt van Raalte zijn van harte welkom.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.