zomer zaterdag bij schulten en elferink mode in wijhe

Nu alle bomen vol in het groen staan, we al enigszins zijn bijgekleurd én we nog een hele zomer voor ons hebben, is het de hoogste tijd om de kast aan te vullen met leuke jurkjes, korte broeken, luchtige outfits en alle accessoires die daarbij horen. Zowel Elferink Mode als Bij Schulten heeft een uitgebreide ‘hoog zomercollectie’ en wil jou graag inspireren met al dat moois.

De gehele dag staat in het teken van zomerse gezelligheid. Tussen 12.00 en 16.00 uur geven modellen bij Elferink Mode een doorlopende modepresentatie. DJ Nils verzorgt dan Bij Schulten de muzikale omlijsting met twee mannen en vrouwen die daar hun outfits showen tijdens de diverse modeflitsen. Kom gezellig kijken, pak een drankje mee en pluk die zomerse sferen. Je bent van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.