Home / archiefcentraal / woestijnrally 2018

woestijnrally 2018

De start en de finish van de rally zijn bij Het Wapen van Wesepe. Rond de start/finish worden tal van andere activiteiten georganiseerd zoals een groot zomers terras in Oosterse sfeer, Muziek rondom het terras met top 100 rock/pop coverband Kabaal en dj Nilsound, een roofvogel demonstratie, een springkussen en Sallands grootste zandbak voor de kinderen.  Het thema van dit jaar is “WOESTIJN”. De organisatie geeft aan het te waarderen als iedereen op de een of andere manier invulling geeft aan het thema en looft een prijs uit voor de origineelste deelnemer. 

De dag staat in het teken van de stichting care4brittlebones, een organisatie die zich inzet voor mensen met OI (broze botten ziekte). De opbrengsten van de dag gaan dan ook naar deze stichting. Inschrijven of sponsoren kan via woestijnrallyinschrijvingen@outlook.com

 

 

 

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.