wijhe 92 zoekt voetbalvrouwen

Er zijn sowieso nieuwe speelsters welkom voor het Dames 1 team (vanaf 18 jaar). Dit selectieteam is jong, enthousiast en heeft veel potentie. Ze trainen op woensdagavond en spelen hun wedstrijden op zondag. Ook is er een 7 tegen 7 team voor vrouwen vanaf 25 jaar. Zij trainen ook op woensdag en spelen midweekcompetitie op een half veld en geven zichzelf training.

De speelsters kunnen elkaar goed motiveren en de sfeer is enorm goed. Door de schat aan voetbalervaring binnen het team heeft iedereen wel een beetje verstand van het spelletje. Wijhe ’92 heeft daarnaast een MO15 en MO17 team. Meisjes onder de 15 jaar spelen tussen de jongens, maar bij voldoende animo kan er een meidenteam worden gestart bij de jongste jeugd. Wil je meer informatie over het meiden- of damesvoetbal? Neem dan contact op Miranda Tiebot, coördinator damesvoetbal senioren via mired001@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.