wethouder blind bezoekt tweede kamerdebat over lelystad

Samen met provincie en regiogemeenten heeft Olst-Wijhe garanties en handhaving gevraagd, middels een brandbrief aan minister en kamerleden. In de brief vragen zij om harde garanties dat de situatie boven Overijssel na de herindeling van het luchtruim ook echt verbetert. De regio wil dat dit als hard uitgangspunt van de herindeling wordt meegenomen. 

Het kabinet besloot eerder dit jaar dat luchthaven Lelystad niet in 2019 open kan. De plannen zijn nu dat de luchthaven in Lelystad vanaf 2020 ook vakantievluchten gaat faciliteren. Indien het zover komt, heeft dat ook gevolgen voor de geluidsoverlast in Salland en het Vechtdal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.