warm welkom nieuwe inwoners middel

Dick van Gelder geeft aan dat Middel een lange geschiedenis kent, waar men ook nu nog veel optrekt met de buren. Middel volgens sommige een plek in de Middle of Nowhere was voor nieuwkomer Tonny Teekema juist de plek om zijn droom om lekker buitenaf te kunnen wonen waar te maken. Een andere nieuwkomer die niet bij naam genoemd wil worden vindt het geen enkel probleem, en ziet het zelfs als een voordeel dat Middel geen winkels heeft, omdat hij ervaren heeft wat het is om boven een drukke winkel te moeten wonen.

Vertegenwoordigers van de Activiteiten Commissie, Buurthuis, t Middelpunt en de burendag lieten met hun verhaal bij een aantal van de nieuwkomers de ogen knipperen toen ze hoorden van de vele activiteiten die in Middel worden georganiseerd. De avond werd onder genot van een drankje afgesloten met een quiz met vragen over wat er deze avond aan informatie was verteld. De bezoekers kregen als aandenken een ludieke kalender mee met daarop alle data waarop iets te doen is in hun nieuwe woonplaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.