wandelweekend van wandelgroep raalte

Mooie passages door bos- en natuurgebieden in de omgeving van Raalte en Heino worden afgewisseld met verrassende doorsteken via schouwpaden en veldweggetjes. Dit kwetsbare decor noopt de organisatie er toe om tijdens de wandeltocht honden niet toe te staan. De routes zijn middels pijlen aangegeven, de deelnemers krijgen ook een routebeschrijving op papier mee. Onderweg zijn er rustplaatsen, waar men wat kan drinken of eten en natuurlijk uitrusten. Vanaf 8.00 uur kan men vertrekken vanaf de startlocatie bij de familie Heuven aan de Hogebroeksweg 33 in Raalte. Meer info op staging2.wandelgroep-raalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.