wandeling naar vogelobservatiehut met ijsselnatuurgids

De twee uur durende wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum en eindigt daar ook weer om 16.00 uur. De IJsselnatuurgids wandelt met de deelnemers naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden. Onderweg vertelt hij van alles over het gebied en de planten en dieren die hier leven.

Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Neem voor meer informatie over de wandeling contact op met Infocentrum IJssel Den Nul via evenementen@infocentrumijssel.nl of 0570-745040. De organisatie geeft als tip mee om waterdichte schoenen of laarzen aan te trekken en een verrekijker mee te nemen.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op staging2.staatsbosbeheer.nl voor een overzicht van de activiteiten. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op staging2.infocentrumijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.