Home / archiefcentraal / wandeling in teken woii in wijhe

wandeling in teken woii in wijhe

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en start en eindigt bij het Wijhes Museum. Vertrek is om 10.30 uur. Deelname kost 2 euro (leden gratis; kinderen tot 16 jaar 1 euro). Aanmelding is verplicht (uiterlijk de avond ervoor) via tel. 0570-522527 of 0570-522492. Mailen mag ook: wim.oosterink@planet.nl of rikikleinwoolthuis@kpnmail.nl. Het is ook mogelijk om deze wandeling op een ander tijdstip met een groep (minimaal vier personen) te volgen. Daarbij kunnen de deelnemers eventueel ook zelf een programma samenstellen. Neem hiervoor contact op met de bovenstaande personen.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.