wandeling in teken woii in wijhe

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en start en eindigt bij het Wijhes Museum. Vertrek is om 10.30 uur. Deelname kost 2 euro (leden gratis; kinderen tot 16 jaar 1 euro). Aanmelding is verplicht (uiterlijk de avond ervoor) via tel. 0570-522527 of 0570-522492. Mailen mag ook: wim.oosterink@planet.nl of rikikleinwoolthuis@kpnmail.nl. Het is ook mogelijk om deze wandeling op een ander tijdstip met een groep (minimaal vier personen) te volgen. Daarbij kunnen de deelnemers eventueel ook zelf een programma samenstellen. Neem hiervoor contact op met de bovenstaande personen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.