vrijwilligers home start raalte gecertificeerd

Het is de bedoeling dat zij ouders (met kinderen van 0-12 jaar), die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij de opvoeding, begeleiden. Concreet betekent dit dat zij wekelijks ‘hun’ gezin bezoeken voor tijdelijke ondersteuning, praktische hulp en het bieden van een luisterend oor. Dit landelijk ontwikkelde programma is nieuw in de gemeente Raalte en wordt uitgevoerd door WijZ welzijn. Ouders die denken dat een vrijwilliger van Home-Start iets voor hen kan betekenen, kunnen contact opnemen met Paulien Zandbelt, de coördinator van Home-Start Raalte, e-mail: home-startraalte@wijz.nu. Het is de bedoeling dat een tweede groep vrijwilligers in juni de training krijgt. Geïnteresseerden kunnen ook hiervoor contact opnemen met Paulien Zandbelt. Voor meer informatie zie staging2.home-start.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.