vrienden van hofstedehuis zoekt mensen met warm hart

Vanuit het motto: leven, wonen en genieten doe je samen! is in maart 2018 de Stichting Vrienden van het Hofstedehuis opgericht. Met als doel om voor de mensen in het Hofstedehuis wat extra’s te kunnen doen wat niet vanuit reguliere budgetten bekostigd kan worden. De stichting is op zoek naar bedrijven, organisaties, instellingen, scholen die de bewoners van het Hofstedehuis een warm hart toedragen. Dat kan in de vorm van een financiële bijdrage, maar ook op andere manieren, zoals een bijdrage in arbeidsuren, materialen, vrijwilligerswerk, etc. De Vrienden van het Hofstedehuis bepalen samen met de professionals een specifiek doel om voor de mensen in het Hofstedehuis te realiseren. 

Het Hofstedehuis staat midden in Raalte, dus midden in de samenleving. Interactie met de buurt, de omgeving wordt gestimuleerd en de stichting hoopt dan ook dat velen een bijdrage in welke vorm dan ook willen leveren. Interesse gewekt? Ziet u mogelijkheden? Wenst u meer informatie? Dan kunt u zich richten tot vvhraalte@gmail.com.

Een gift zonder het specifieke doel te kennen is mogelijk. De giften worden te allen tijde besteed aan zaken of activiteiten die het welzijn en welbevinden van de bewoners ten goede komen. Een bijdrage overmaken kan naar IBAN nummer NL 85 RABO 0313 6494 80, t.n.v. Stichting Vrienden van Dagelijks Leven locatie Hofstedehuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.