voorbereidingen wandelvierdaagse wijhe in volle gang

De start is elke avond bij Café ‘t Praothuus, behalve de woensdag, dan vertrekken de deelnemers vanaf de Wijhese veerpont (voor een route aan de andere kant van de IJssel). Iedereen kan meedoen, alleen of met een groep. Aan groepen (met een minimale van grootte van tien personen) wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden, dit kan tot 14 mei. Hiervoor bedragen de kosten 3,50 euro per persoon. Een inschrijfformulier aanvragen is mogelijk via wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com.

Het ingevulde inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij DA Drogisterij Bourquin in Wijhe. Voor Individuen kost deelname 4,50 euro en zij kunnen zich inschrijven tot vlak voor de start op de eerste avond, dinsdag 29 mei. Een of twee dagen meelopen, is ook mogelijk. Voor een aantal klussen tijdens de vierdaagse is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Zij kunnen zich aanmelden via bovenstaand e-mailadres.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.