volkstuinen beschikbaar in raalte

Denk je er wel eens aan om een volkstuin te huren, maar twijfel je nog steeds? Het is een gezonde hobby, je bent druk bezig in de buitenlucht, je eet je zelfgeteelde groeten. En natuurlijk valt er veel te leren, ook voor kinderen. Ontdek hoe de verschillende groenten en vruchten groeien, dat aardappelen onder de grond groeien en bramen aan een struik.

Het is mogelijk een tuin voor een jaar te huren en deze aan het einde van het jaar weer op te zeggen. Er is dan niets verloren, maar je bent wel een ervaring rijker. Volkstuindersvereniging Raalte heeft op verschillende locaties nog tuinen beschikbaar, variërend in grootte van 50 tot 150 m2. Voor meer informatie zie staging2.volkstuindersverenigingraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.