verkoop bij goede buren in olst van start

Goede Buren gaat onderdak bieden aan in eerste instantie vijf deelnemers. Op termijn kunnen dat er nog meer worden. Naast Bij de Buuren zijn dat Overkempe (biologische groente), het Soepcafé (groepsmaaltijden met groente die anders zou worden weggegooid), het Energieloket (besparingsadvies voor huizenbezitters en bedrijven) en het Repair Café (kapotte spullen krijgen een tweede leven).

Deze vijf gaan de winkel open houden op woensdag, vrijdag en zaterdag. Als er meer gebouwgebruikers bij komen, kunnen de openingstijden worden uitgebreid.

Zaterdag 19 mei opent de winkel de deuren om 10:00 uur. Behalve tweedehands kleding voor zeer lage prijzen is er ook speelgoed te koop. Een deel van de opbrengst gaat naar maatschappelijke doelen in Olst-Wijhe. En de vertrouwde stamtafel staat ook weer klaar voor iedereen die voor of na het winkelen zin heeft in een kop koffie of thee en een gezellig gesprek.

Bij de Buuren kan behalve klanten ook nog extra kleding gebruiken. Die kunt u tijdens openingstijden ook bij de winkel afgeven. Ook babykleding is welkom.
Meer informatie is te vinden op staging2.goede-buren.nl of bellen met 06-24947699

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.