veertigste editie van het nulse feest

De kop gaat er op vrijdagavond om 19.00 uur af met een nieuw programmaonderdeel: het vogelschieten. Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen en degene die de vogel naar beneden schiet, mag zichzelf de eerste schutterskoning(in) van Den Nul noemen. “We hopen dat deze nieuwe activiteit een nieuwe traditie wordt”, aldus Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. “Voor alle Nullenaren en andere feestvierders een gezellige aftrap van het Nulse Feest.” ’s Avonds zorgt de coverband Lead voor de muziek. Dat betekent pop, rock, dance en feestmuziek, al dan niet in medleyvorm.

Het zaterdagprogramma start om 10.20 uur met de kinderspelletjes voor kinderen tot en met groep 5. Ook staat de Nulse fietstocht weer op het programma. Er is een mooie route van ongeveer 30 kilometer uitgezet die langs de mooiste plekjes van Salland voert. Starten kan vanaf 9.30 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro (inclusief wat te drinken en een broodje onderweg). Om 10.30 uur start een koppeldarttoernooi in de feesttent, de dertiende editie inmiddels.

De jaarlijkse zaterdagmiddagworkshop is dit jaar niet creatief, maar wel erg leerzaam (en alcoholisch). De deelnemers kunnen vanaf 13.45 uur namelijk genieten van een echte wijnproeverij. Ze krijgen zes verschillende wijnen met bijpassende hapjes en uitleg aangeboden. De deelnamekosten bedragen 15 euro. ’s Avonds staat de band Kraakthelder op de planken. Deze allround top 40/feest-band brengt de laatste hits, meezingers, evergreens, stevig rockwerk en ballads. De entree bedraagt 10 euro.

Top 40 Party
Zondag staat het Nulse Feest in het teken van het 40-jarige jubileum. Rond 10.30 uur vertrekken tientallen mooie en bijzondere trekkers vanaf het terrein voor de jaarlijkse toertocht. Om 11.00 uur begint een feestelijke brunch in de feesttent. Aanschuiven kost 4 euro (kinderen tot 12 jaar half geld). ’s Middags om 13.30 uur staat het beachvolleybal weer op het programma. De inschrijving is inmiddels gesloten. “Er doen teams mee van alle leeftijden en in alle samenstellingen: buren, vrienden, families, of gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Kortom, een gezellige sportieve middag”, zo vertelt Mark. Vanaf 18.00 uur treedt volkszanger Chris Haverman op. Daarna wordt, geheel in het teken van het thema van de zondag, het feest afgesloten met een Top 40 Party.

Voor meer informatie: staging2.nulsefeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.