u2 tributeband l a vation naar wijhe

“Het contact met L.A. Vation is bij toeval ontstaan”, vertelt hij. “Ik had een band gecontracteerd voor het October Metal Fest, toen het organisatiebureau met de tributeband van U2 kwam. Het bureau zocht nog een plaats waar de band kon optreden. Ik was niet op zoek; dit kwam op mijn pad.” Jaap hoefde niet lang na te denken over het aanbod. “De nummers van U2 blijven een grote massa mensen in vervoering brengen. De concerten in de Ziggo Dome in oktober dit jaar waren snel uitverkocht. Om daarbij te zijn, betaal je voor een ticket een behoorlijke prijs, die niet voor elke beurs toegankelijk is.”

L.A. Vation wordt ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, Californië, ontleent L.A.Vation zijn naam aan het lied ‘Elevation’, de derde single van U2’s album ‘All That You Can Leave Behind’. L.A.Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend nauwkeurige manier een U2-tribute eigen gemaakt. De band brengt een twee uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2. Een show met alleen maar grote hits, want de band kan putten uit dertien bestselleralbums met songs als ‘New Year’s Day’, ‘With Or Without You’,’Beautiful Day’,’One’, ‘Vertigo’ en ga zo maar door!
Aanvang is om 20.30 uur; de zaal is geopend vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 25 euro (22,50 euro in de voorverkoop). In totaal zijn er 550 plaatsen beschikbaar. Vorige week stond de teller al op 220 verkochte kaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar via staging2.mgtickets.nl en staging2.sallandcatering.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.